Mahtisuku: Carn

"Viimeiseen veripisaraan!"


Kuvaus

Carnin suvun jäsenet ovat useamman polven sotilassukua, alkuperältään Trinsicin Kaartin loiston päiviltä. Suvun jäsenet ovat pääasiassa aktiivisia kaartilaisia, poliitikkoja tai valtaa pitävää (tai sitä havittelevaa) eliittiä. Monet suvun edustajat katsovat olevansa korkeampaa kastia muuhun kansaan nähden, lähinnä vallan ja rikkauksien tuomien etujen varjolla. Suku vaikuttaa erityisesti Käärmesaarella ja Britainissa.

Lyhyt historia

Suvun perustajina toimivat Trinsicin kaartin kapteeni Laura Carn ja hänen tuntemattomaksi jäänyt miehensä. Kun suurten mullistusten aika koitti, Trinsicin kaarti evakuoitiin vanhaan sotilastukikohtaan Käärmesaarelle, jossa Carnin suku saavutti lisää vaikutusvaltaa kaartissa. Suurten myrskyjen riehuessa tietoa muusta valtakunnasta ei saarella ollut, joten monet kaartilaiset menettivät toivonsa paluusta entiseen. Moraalin laskiessa saaren väki luuli olevansa ainoa jäljellä oleva ripe ihmiskunnasta. Tämä johti Trinsicin lojalisteihin kuuluneen kaartin mentaliteettia, joten Carnin suku muutti Käärmesaaren sotilastukikohdan itsenäisten palkkasotureiden päämajaksi. Myrskykauden viimein laannuttua, uudet Käärmekaartilaiset päättivät käyttää valtavaa laivastoaan ja alkoivat tutkimaan vanhaa maailmaa, toivoen löytävänsä muitakin selviytyjiä. Kaartilaiset saapuivat lopulta Britainiin ja aloittivat sen jälleenrakennuksen, kuljettaen kaikki halukkaat selviytyjät Käärmesaaren suojiin, kunnes vanha pääkaupunki oli jälleen kunnostettu.

Vuosien mittaa peruskorjattuun Britainiin saapui asukkaita, jotka lopulta vaativat valtaa sotilasdiktatuurilta itselleen. Käärmekaarti vastasi asukkaiden vaatimuksiin nimittämällä virkamiehiä näiden joukkoon, mutta lopulta Käärmekaarti painostettiin luopumaan vallasta kansankokouksessa, jossa muodostettiin Uusi valtakunta. Vallasta luopuminen aiheutti katkeruutta erityisesti kuningasmieliseksi tunnetun Carnin suvun keskuudessa. Rojalistien mielestä autonomiseen kuninkaanvaltaan palaaminen olisi Uuden valtakunnan ainoa toivo, sillä erimielisen ja riitelevän senaatin päättämättömyys voisi koitua koko kaupungin kohtaloksi.

Kulttuuri, perinteet ja arvot

Sotilasperinteet elävät Carnin suvussa vahvana ja jokaisen suvun jäsenen oletetaankin palvelevan useita vuosia Käärmekaartilaisena. Pitkät palvelusvuodet kaartissa, ja aliupseeristoon tai upseeristoon päätyminen ovat oletusarvoisia odotuksia, jotta suvun jäsenet pystyvät todistamaan olevansa sopivia valtakunnan vastuunkantajia ja päättäjiä vanhemmalla iällään. Sotilaallinen johtajuus avaa helpommin uria politiikkaan ja sitä kautta päätäntäasemaan, jota Carnin suku pääasiallisesti tavoittelee.

Henkisyys

Carnin suku ei tunnusta yhtä ainoaa uskontoa, vaan suvun jäsenet seuraavat kukin omaa polkuaan uskonnon osalta. Kirjoittamattomana sääntönä jokainen suvun jäsen pitäköön hengellisyytensä omana tietonaan ja harjoittakoon sitä muiden silmiltä suojassa. Valtaosa suvun jäsenistä on hartaita faisilaisia, mutta myös jaelshinolaisia ja ateistejakin tietysti löytyy. Muutama suvun musta lammas vetoaa vankasti ateismiinsa, mutta harrastaa silti okkultismin tutkintaa vapaa-ajallaan.


Palaa luetteloon leaf

Sivu päivitetty viimeksi: 05.09.2022