Pelaamaan


Pelin aloittaminen on helppoa kuin heinän teko, kun seuraat tarkalleen näitä ohjeita.

Pelin asentaminen ja rekisteröityminen:

1. Lataa pelitiedostot

2. Pura tiedostot johonkin haluamasi kansioon

3. Rekisteröi pelitili näiltä sivuilta ja odota että saat sähköpostiisi salasanasi, jolla voit kirjautua peliin. Tämä kestää keskimäärin 30 minuuttia - 2 päivää. Prosessia saa hoputtaa Discordin yleinen-kanavalla.

  • Rekisteröitymisen vahvistamista yleensä nopeuttaa Discord-kanavalla huutelu.
  • Odotellessasi lue roolipeliopas, ja erityisen tarkasti jos olet uusi oikeille roolipeleille. Tämän jälkeen suunnittele oma hahmosi.
conversation

Peliin kirjautuminen:

1. Käynnistä peli käyttäen jotakin seuraavista vaihtoehdoista:

  • ClassicUO — Kolmannen osapuolen client, joka tarjoaa alkuperäistä clienttiä korkeamman FPS:n ja lukuisia elämänlaatua parantavia ominaisuuksia. Varjopuolena mainittakoon, että ClassicUO on vielä betaversio, ja siitä voi löytyä joitakin (enimmäkseen melko pieniä) bugeja, jotka eivät alkuperäistä clienttiä vaivaa.
  • Razor — Kätevä apuohjelma peliin. Tärkeinpänä ominaisuutena säädettävissä olevat pikanäppäimet taidoille ja taioille, sekä oma screenshot-järjestelmä. Nostalgikoille tai teknisistä ongelmista kärsiville on saatavilla myös Razorin vanhempi versio (tarvitsee toimiakseen .NET frameworkin).
  • UO Steam — Toinen apuohjelma, Razorin jälkeläinen. Hyvin pitkälti samoja ominaisuuksia kuin Razorissa.
  • Suoraan pelin kansiosta löytyvästä nw.exe -tiedostosta.

2. Syötä sähköpostiisi tullut tunnus ja salasana, ja kirjaudu sisään.

  • Olet valmis luomaan oman hahmosi. Aloituspaikalla ei ole mitään väliä, sillä hahmosi aloittaa automaattisesti Britainista, josta löytyy suurin osa muista pelaajista.

Vaikeuksia keksiä hahmolle nimeä? Netistä löytyy useita fantasianimiä tuottavia generaattoreita, esimerkkinä Seventh Sanctum.

Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta Ultima Onlinesta pelioppaasta löydät hyviä vinkkejä päästä alkuun!

leaf

Sivu päivitetty viimeksi: 02.10.2022