Taidot


Anatomia

Anatomian tuntemuksella voit selvittää ihmisten ja sekalaisten otusten voimakkuuden ja ketteryyden. Taidosta on hyötyä myös taistelussa, tehden iskuistasi entistä vaarallisempia sekä sidottaessa haavoja siteillä.

Anatomian oppiminen hoituu parhaiten kun löytää omalle taidolle sopivia tutkimuskohteita. Pään päälle ilmestyvän "Analyzing"-tekstin väri vaihtelee sen mukaan kuinka oiva kohde on tutkittavaksi, punaisena kohde on taitojen yläpuolella, värittömänä kohteesta ei voi oppia mitään uutta ja vihreä merkitsee hyvin otollista tutkimuskohdetta. Aloittelevan kannattaa tutkailla pieneläimiä kuten rottia, kissoja tai peuroja, siirtyen niistä vahvempiin otuksiin. Vain etsimällä löytää taidolleen sopivia tutkailtavia.

Kuolongain

Shardille on kehitetty ns. kuolongain- niminen ominaisuus, joka mahdollistaa ylimääräisten gainien saamisen, olettaen että mätkit omatasoisiasi hirviöitä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tapat tasollesi sopivan hirviön, saat mahdollisuuden ylimääräiseen gainiin! Tämä järjestelmä myös estää sparraamisen eli kaverin kanssa taistelutaitojen noston 90- taitotasosta ylöspäin. Valitse haluamasi tällä tavalla kehitettävä taito käyttämällä .train komentoa.

Opettaa: Parantaja.


Palaa luetteloon leaf

Sivu päivitetty viimeksi: 14.09.2020