Taidot


Kesytys

Tällä taidolla voit kesyttää eläimiä. Animal Lore -taito vaikuttaa Animal Tamingiin, tehden entistä vaativampien eläinten kesyttämisen mahdolliseksi. Onnistuessasi kesyttämään eläimen tottelee se sinua ja voit antaa sille erinäisiä käskyjä. Epäonnistuessasi eläin saattaa hermostua ja käydä kimppuusi, vaikkakin usein se tyytyy vain katsomaan sinua kuin hölmöä joka aliarvioi eläinten älyn. Kaikki eläimet ja osa hirviöistä ovat kesytettävissä kyllin taitavan henkilön toimesta. Tämän jälkeen on vielä syytä muistaa ruokkia eläimiä säännöllisesti, jolloin ne pysyvät tyytyväisinä ja tottelevat sinua eivätkä karkaa.

Komennot joita eläimet tottelevat:

Jokaisen komennon eteen täytyy lisätä joko eläimen nimi, jonka haluat komennon toteuttavan, tai muunnat sanan monikkomuotoon, jolloin kaikki kesyttämäsi eläimet jotka kuulevat sinut toteuttavat käskyn. Lisäksi vaihda ja vapauta käskyissä eläimen nimi tulee perään.

Lisäksi kesytystaidon mukaan määräytyy, kuinka montaa elikkoa pystyt samanaikaisesti kaitsemaan. Kukin uusi tulokas seurueeseesi vaatii tilaa, pet slotteja. Mikäli lemmikkejä on jo suurin mahdollinen määrä, muttet henno luopua yhdestäkään lopullisesti, on vaihtoehtona eläimen toimittaminen talliin. Siellä olevat otukset eivät verota vähäistä tilaa, mutta kannattaa muistaa, että tallimestarit katselevat muiden eläimiä nurkissaan vain jonkin aikaa, jonka jälkeen ne myydään eniten tarjoaville. Eläintä noutaessa on myöskin huomattava jälleen kasvava tilantarve.

Opettaa: Tallimestari.


Palaa luetteloon leaf

Sivu päivitetty viimeksi: 13.09.2020