Taidot


Magia

Maagin tärkein apuväline on loitsukirja, jonne voi lisätä taikoja pudottamalla taikakäärön kirjan päälle. Loitsukirjassa olevat kääröt eivät kulu kun niistä taiotaan, vaan niitä voi käyttää yhä uudestaan. Lisäksi loitsukirjat ovat siunattuja, eli ne pysyvät mukanasi vaikka kuolisitkin.

Taiat on jaettu eri kehiin sen mukaan kuinka vaikeata niitä on suorittaa. Erilaisia taikoja on yhteensä kahdeksan jokaista kehää kohden, joita on myös kahdeksan. Kaikkiaan taikoja on siis 64.

Halvimmalla taikarehuja saa ostettu Skara Braesta, missä maagi on hinnoitellut kalliimmat verisammal ja mustahelmi rehut neljään rautakolikkoon tavallisen kuuden sijaan.

Ensimmäisen kehän taiat:

Toisen kehän taiat:

Kolmannen kehän taiat:

Neljännen kehän taiat:

Viidennen kehän taiat:

Kuudennen kehän taiat:

Seitsemännen kehän taiat:

Kahdeksannen kehän taiat:

Kuolongain

Shardille on kehitetty ns. kuolongain- niminen ominaisuus, joka mahdollistaa ylimääräisten gainien saamisen, olettaen että mätkit omatasoisiasi hirviöitä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tapat tasollesi sopivan hirviön, saat mahdollisuuden ylimääräiseen gainiin! Tämä järjestelmä myös estää sparraamisen eli kaverin kanssa taistelutaitojen noston 90- taitotasosta ylöspäin. Valitse haluamasi tällä tavalla kehitettävä taito käyttämällä .train komentoa.

Opettaa: Maagi.


Palaa luetteloon leaf

Sivu päivitetty viimeksi: 24.09.2020