Taidot


Myrkytys

Poisoning -taidon avulla voit myrkyttää myrkkypulloilla eli poison potioneilla ruokia, juomia ja aseita. Kun joku syö tai juo myrkytettyä ruokaa, hän saa myrkytyksen ja menettaa elinvoimaansa pikku hiljaa. Myrkytyksen voimakkuus riippuu luonnollisesti käytetyn myrkyn vahvuudesta. Aseiden myrkytyksessä laitetaan aseen terään valittua myrkkyä. Aina kun myrkytetyllä aseella lyödään, on mahdollista että kohde saa aseesta myrkkyannoksen elimistöönsä. Mitä parempi myrkytystaitosi on, sitä suurempi mahdollisuus on että lyönnistä aiheutuu myrkytys.

Tietynlaiset suojat, kuten levypanssarit, useammin estävät myrkyn leviämisen elimistöön. Myös eräät maailman örvelöt ovat normaalia vastustuskykyisempiä myrkyille.

Aseiden, ruokien ja juomien myrkytys tapahtuu seuraavasti: paina timanttia taitovalikossa poisoning taidon kohdalla. Valitse mitä myrkkyä haluat käyttää, jonka jälkeen valitse ase, juoma tai ruoka jonka haluat myrkyttää.

Valmistettavat myrkyt:

Kuolongain

Shardille on kehitetty ns. kuolongain- niminen ominaisuus, joka mahdollistaa ylimääräisten gainien saamisen, olettaen että mätkit omatasoisiasi hirviöitä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tapat tasollesi sopivan hirviön, saat mahdollisuuden ylimääräiseen gainiin! Tämä järjestelmä myös estää sparraamisen eli kaverin kanssa taistelutaitojen noston 90- taitotasosta ylöspäin. Valitse haluamasi tällä tavalla kehitettävä taito käyttämällä .train komentoa.

Opettaa: Varas.


Palaa luetteloon leaf

Sivu päivitetty viimeksi: 24.09.2020