Yleisopas


Turnajaiset

Turnajaiset voivat olla joko Valio-, Palkkio-, Soturi- tai Heinähankoliiga otteluita.

Jotka tahtovat osallistua otteluihin asettuvat jonoon. Jos kyseessä on 32 pelaajan ottelu on muodostettava parijono, 16 pelaajan otteluissa yksittäinen jono riittää. Ota kuitenkin ennen jonoon asettumistasi selvää, mikä ottelu on kyseessä. Ota jonoon mukaasi vain loitsukirjasi. Jonoissa ei saa missään tapauksessa etuilla. Rangaistus vaihtelee rankaisijan mielenterveyden mukaan.

Jos olet päässyt mukaan otteluun niin seuraa turnajaiset pitävän hahmon puheita. Hahmo on yleensä sonnustautunut vanginvartijaksi. Hän kertoo aina ennen ottelua otteluun liittyvät muuttuvat asiat. Näitä vaihtelevia sääntöjä voivat olla otteluissa käytettävät aseet sekä siteiden, ratsujen, taikojen tai myrkkyjen käyttö.

Kun saavut areenalle ja vartija on ohjannut sinut nurkkaukseesi, klikkaa taisteluareenan reunassa olevia arkkuja saadaksesi varusteesi, aseesi tai rehusi. Ne ilmestyvät reppuusi. Pue tarvittavat varusteet yllesi ja siirry omassa nurkkauksessasi sijaitsevien värillisten kivilaattojen päälle. Ottelu voi alkaa.

Ottelun jälkeen voittaja saatetaan eri tyrmään, mistä hänet on tuotu areenalle. Tyrmien varustetaso vaihtelee liigan arvokkuuden myötä. Tyrmä on eri, mutta sama systeemi uusiutuu koko turnajaisten ajan. Finaalin jälkeen seuraa palkintojenjakotilaisuus, jossa palkitaan liigasta riippuen ottelun paras tai kolme parasta.


Palaa luetteloon leaf

Sivu päivitetty viimeksi: 06.09.2020