Yleisopas


Vankila

Pelissä on oma sisäinen vankila, jonne lainrikkojat joutuvat jäädessään kiinni. Silti pelin sääntörikkomuksista, kuten AFK-makroamisesta ei tavanomaisesti joudu. Niitä käsitellään sopimuksen rikkomisena ja seurauksena on varoitusten jälkeen hahmon poistaminen.

Kun viaton henkilö kolkataan, hänelle aukeaa mahdollisuus asettaa lunnaita ja etsintäkuulutus hyökkääjästä. Palkkion voi lunastaa kolkkaamalla rikollisen, tuplaklikkaamalla köyttä ja sitten rikollisen tajutonta ruumista.

Murhaaja joutuu nykyään lukemaan tiilenpäitä rotankolossa entisajan malminkaivamisen sijaan. Vankilaan joutuu vain yli 100 kultakolikon lunnaista. Rahamäärän suuruus vaikuttaa tunteihin, joita rotankolossa joutuu oleskelemaan, 5 kultaa tarkoittaa yhtä tuntia lusimista. Maksimissaan henkilö voi joutua istumaan 400 tuntia, eli yli kaksi viikkoa. Vankeusrangaistus kuluu, vaikka hahmo ei olisikaan pelissä.

Rotankolo on hyvin pelkistetty ja tylsä paikka viettää aikaa

Rotankolosta löytyy kyllä tekemistä äärimmäisen tylsyyden selättämiseen, mutta vankeusrangaistus on silti äärimmäisen uuvuttava ja raskas paatuneemmallekin rikolliselle. Sellissä on hyvin vähän ruokaa ja maha tulee varmasti kurnimaan koko lusimisen ajan, puhumattakaan hyvin kylmästä lämpötilasta.


Palaa luetteloon leaf

Sivu päivitetty viimeksi: 02.09.2020